Dagje uit voor gezinnen Doors Wide Open

77

Volgende week begint de zomervakantie. Voor veel gezinnen betekent dat een leuke tijd op een camping of vakantiepark elders ergens in Nederland of misschien wel een reis naar het buitenland. Anderen kiezen er misschien voor om thuis te blijven en zo nu en dan een dagtrip te maken. Toch is dat niet voor iedereen weggelegd. Voor veel mensen met een laag inkomen zit er vanwege de hoge kosten zelfs een dagje uit niet in.

De Lionsclub Goor – Markelo – Diepenheim gunt ieder kind een plezierige vakantie en stelt daarom 35 kaartjes beschikbaar voor de Waarbeek in Hengelo, zodat meerdere gezinnen er hopelijk een leuke dag kunnen beleven. Vanzelfsprekend is het verblijf daar all-inclusive zodat de ouders niet alsnog met kosten komen te zitten. Ook wordt het vervoer van en naar de Waarbeek geregeld in samenwerking met de stichting Doors Wide Open.

Toelichting bij bijgevoegde foto: Overhandiging van de aangeboden toegangskaarten door de pas-president van de Lions club Cees Dissel (rechts) aan de heer Seine Braakman van Doors Wide Open (links). Op de achtergrond de Lions leden Lex Schreuder (links) en Henk de Haan (rechts).