Dagbegeleiding Kuierhook stopt vanaf 1 januari 2024

95
 • Door het kleine aantal bezoekers was de dagbegeleiding in de Wozoco sinds januari 2023 nog maar één dag per week open.

  Bij de dagbegeleiding hebben bezoekers een waardevolle dag, kunnen ze sociale contacten leggen en worden ze ondersteund zodat ze langer lichamelijk en geestelijk fit blijven. Zij brengen hier hun dag door, zoals zij dat willen. Door het beperkte aantal bezoekers was het niet langer mogelijk om de bezoekers een passend en gevarieerd activiteitenaanbod aan te bieden. Dit leidt ertoe dat De Kuierhook de deuren moet sluiten voor inwoners van Diepenheim.
  De bezoekers krijgen een plek aangeboden bij de dagbegeleiding
  waar ze nu ook al op andere dagen in de week worden begeleid.
  Voor cli
  ënten in Diepenheim die in de toekomst dagbegeleiding nodig hebben biedt Carintreggeland dit aan in Goor, Hengevelde, Delden of Markelo. De zorgregelaars gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden (telefoon 088 367 70 00).

  Wijkverpleging
  Voor cliënten van de Wijkverpleging van Carintreggeland in Diepenheim verandert er niets. Zij blijven de zorg ontvangen van hun eigen, vertrouwde team. Ook als u voor het eerst zorg van de Wijkverpleging nodig heeft, bent u van harte welkom.

  Eetcafé
  Carintreggeland stelt ook in 2024 de ruimte van De Kuierhook beschikbaar aan de vrijwilligers van het Eetcafé.