Cursus ’De beginnende saxofonist’

47

Heb jij altijd al graag saxofoon willen spelen? Dan is dit het moment om te beginnen! Home of Talents biedt een gratis kennismakingscursus aan waar je samen in een groep de eerste beginselen leert van het spelen op een saxofoon. Ontdek je talent en meld je aan voor deze cursus die start op woensdag 21 september 2022 in Goor.

In de cursus ‘De beginnende saxofonist – de kennismaking’ ga je onder leiding van docent Wilbert Sleumer kennismaken met de eerste beginselen van het spelen op een saxofoon. In vier lessen leer je hoe je saxofoon moet spelen, hoe je een saxofoon in elkaar zet en hoe leuk het is om samen met anderen te spelen.

Ben je enthousiast na deze eerste kennismakingscursus dan staat de vervolgcursus al voor je klaar. Tijdens deze tweede cursus leer je in acht weken nog meer over de saxofoon en werk je samen met de groep naar een schitterende eindresultaat!

Informatie cursus ‘De beginnende saxofonist’
De eerste kennismakingscursus bestaat uit vier lessen van 45 minuten, op woensdag van 16.00 tot 16.45 uur, locatie De Reggehof in Goor. Er ligt een saxofoon voor je klaar en deze eerste kennismakingscursus is gratis!

Dus heb jij altijd al eens op een saxofoon willen spelen? Dan is dit je kans! Voor meer informatie of om je aan te melden ga naar de website van Home of Talents: www.homeoftalents.nl.