Nieuw seizoen Cultureel Centrum Herberg de Pol

87

Cultuur Centrum Herberg de Pol is voor en door de culturele verenigingen in Diepenheim. Het prachtige pand heeft een fantastische theaterzaal en buitenpodium. Door corona en de wisseling van de wacht bij de Pol heeft er de afgelopen tijd te weinig op het podium gestaan. Maar nu wordt druk gewerkt aan de programmering voor seizoen ’23 /’24.

Een tipje van de sluier…

Het seizoen begint dinsdag 1 augustus. Op het Plein speelt ZomerOrkest Nederland met een bezetting van 50 jonge talentvolle musici en natuurlijk is in augustus Gardensongs. Sowieso wordt de muziekliefhebber veel geboden;  ‘Moonage Daydream’ de film over David Bowie en in oktober komt Dutch Marillion Tribute Dry Land.

Met ‘Zeg koe waar ga jij naar toe?’ komt Joes Boonen terug naar de Pol.  Hilarisch voor kinderen van 3 tot 7 jaar en hun (groot-)ouders. Deze Ukkiemiddag is in samenwerking met Nooit Gedacht. Hans Verbeek verwelkomt weer interessante gasten bij Politiek in de Pol. In het nieuwe jaar komt Natalie Baartman terug op haar eigen wijze en in februari is er Twente Plat. Binnenkort staat de programmering op de website: www.herbergdepol.nl.

Kom naar de Herberg de Pol voor  koffie, thee, eigen en huisgemaakte taart of een borrel.