Cultureel Centrum Herberg de Pol is op zoek naar een (interim)-beheerder (M/V)

244

Stichting Cultuurcentrum Herberg de Pol is het huis van Diepenheim en onze beheerder is de spil van onze Herberg. Hij/zij/die is vaak de eerste contactpersoon voor zowel onze vrijwilligers, gastheren/-vrouwen, huurders en voor iedereen die iets leuks wil organiseren of bijwonen. Hij/zij/die is de vraagbaak voor eenieder die onze Herberg bezoekt.

Functie-inhoud:

De beheerder is verantwoordelijk voor:

 • het leiding geven aan onze medewerkers: schoonmaak, assistent beheerder, oproepkrachten (horeca en techniek) en vrijwilligers zoals waaronder onze gastheren/-vrouwen
 • de gebouwen, de inventaris en de directe omgeving van de accommodaties, zodanig dat gebruikers, deelnemers en medewerkers er op een goede veilige en verantwoorde manier gebruik van kunnen maken.
 • een zo optimaal mogelijke exploitatie van feest- en theaterzaalzaal, vergaderzalen, en overige .
 • het verrichten van acquisitie werkzaamheden bij ‘het bedrijfsleven’ voor de exploitatie van de accommodatie.
 • het meedenken in het formuleren van onze missie & visie en adviseren over de uitvoering hiervan.

 Vanwege de ruime openstelling van het Cultuurcentrum is de beheerder ook in een aantal weekenden en/of avonden werkzaam.

Organisatorische positie

De beheerder ressorteert direct onder het bestuur en legt verantwoording af aan het bestuur van Stichting Cultureel Centrum Herberg De Pol.

Functie-eisen:

Voor deze veelzijdige functie, zoeken wij een sterke, stressbestendige medewerker met een goed organisatorisch inzicht en een dienstverlenende en flexibele werkhouding.

Onze ideale kandidaat:

 • Heeft uitstekende contactuele vaardigheden voor het onderhouden van in- en externe contacten.
 • Kan goed plannen, organiseren en coördineren;
 • Is flexibel en klantgericht;
 • Heeft affiniteit met de podiumkunsten en een goed inlevingsvermogen in de artistieke wensen;
 • Beschikt over goede computervaardigheden;
 • Beschikt over een EHBO- en BHV-diploma of de bereidheid om deze te halen;
 • Beschikt over het diploma Sociale Hygiëne of de bereidheid om deze te halen.

Arbeidsvoorwaarden

Het Cultuurcentrum Herberg de Pol biedt een prettige werkkring in een modern, voor theater- kunst en cultuur ontworpen gebouw. Centraal gelegen in Diepenheim. Aanstelling en honorering vinden plaats volgens de cao Zorg en Welzijn. De functie is ingedeeld  in schaal 7. Inschaling is mede afhankelijk van opleiding en ervaring.

 Het betreft in eerste instantie een aanstelling van een jaar voor gemiddeld 24 uren per week.

Inlichtingen

Sollicitatiebrieven, voorzien van motivatiebrief en curriculum vitae, kunnen tot 1 juni 2022 gestuurd worden naar Stichting CultuurCentrum Herberg de Pol, t.a.v. Gerda te Brinkhof, Raadhuisstraat 8, 7478 AG Diepenheim of via email: g.te.brinkhof@gmail.com Voor vragen omtrent de vacature mail naar g.te.brinkhof@gmail.com of bel met Gerda te Brinkhof, tel: 06 54 67 62 62.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.