Creatief met materialen (ook in Diepenheim)

89

Bij het Creatief Centrum van De Reggehof kunnen kinderen dit jaar deelnemen aan verschillende creatieve cursussen, variërend van 6 tot 10 lessen. Na elke cursus is het mogelijk om van cursus te wisselen. Deze opzet biedt kinderen een mooie kans om in korte tijd te ontdekken of hier talenten liggen om verder te ontwikkelen. De komende periode (eind september-eind november) biedt het Creatief Centrum de cursus Theater, Singer Songwriter, Tekenen & Schilderen, Fotografie en Paper Art.

In de week van 25 september a.s. start o.a. de cursus Kunstwerkplaats. Houd uw kind van onderzoekend bezig zijn met materialen? De cursus Kunstwerkplaats is gebaseerd op de werkwijze van de Kunstacademie: onderzoekend, experimenterend, uitdagend en vrij. De cursus is vrij van prestatie-eisen, zodat kinderen buiten kaders leren denken en nieuwe mogelijkheden zien.

In Diepenheim is een creatieve cursus op de zondagmiddag, dus vervelen hoeft niet meer in het weekend. De cursus heet “Zondagskindkunstmiddag”, waarbij zowel binnen als buiten wordt gewerkt vanuit locatie van De Werkplaats.

De eerste les is een vrijblijvende inloop-les, deze gaat altijd door. Laat uw kind hiervan gebruik maken. Na deze les kan u ons laten weten of uw kind wil deelnemen.

Het gehele aanbod staat uitgebreid beschreven op www.reggehof.nl/creatief-centrum. Aanmeldingen zijn welkom via de e-mail info@reggehof.nl. Vermeld daarbij de naam van uw kind(eren), de leeftijd(en), cursusnaam en uw telefoonnummer, waarop u bereikbaar bent. Vragen kunt u stellen via e-mail creatiefcentrum@reggehof.nl