Corona en Herberg de Pol

37

Wanneer u dit leest zijn de Kerstdagen weer achter de rug. Dit jaar geen kerstborrel en geen nieuwjaarsreceptie. Dit is ontzettend jammer, maar helaas niet verantwoord.

En welke kant gaat het op met alle beperkingen? En hoe gaat het verder met deze lockdown? We weten het nu nog niet. Toch komt er een klein lichtpuntje in de zeer donkere tunnel. Want er is een vaccin, en gaan we in 2021 massaal vaccineren. Dat zou betekenen dat we in het nieuwe jaar weer wat meer mogen en kunnen. Vooruitlopend hierop zijn wij achter de schermen toch maar bezig gegaan om wat dingen te gaan organiseren. In februari en maart komt er voorafgaand aan de Tweede Kamerverkiezingen, een Politiek in de Pol. Geen volle zaal, maar beperkt met wat op dat moment mogelijk is. De gasten zijn op dit moment nog niet bekend. Ook zullen we het draaien van een film opnieuw gaan opstarten en misschien ook wel met Liedjes in de Herberg. We gaan van de feestzaal een coronaproof café maken. Maar dan moet wel de horeca open kunnen en het kan alleen doorgaan als dat echt kan! Houd de site en de media daarvoor in de gaten als je er bij wilt zijn.

En wat hopen wij voor de verenigingen die Herberg de Pol als thuisbasis hebben, dat er voorzichtig aan opgestart kan worden. De leden missen toch “hun” clubje en vooral het samenzijn.

We laten 2020 maar snel achter ons, en gaan ons richten op een nieuw jaar. Hopelijk krijgen we dan nu het rot-virus eronder!

Wij wensen alle inwoners van Diepenheim een gelukkig, vooral gezond 2021 en hopelijk gaan we elkaar weer wat meer zien.

Medewerkers en Bestuur Herberg de Pol