Corona en CultuurCentrum Herberg de Pol

103

Na een rustige mooie zomer, waarin o.a. Heimland nog wat kleurrijke reuring gaf, werd in Herberg de Pol de draad weer voorzichtig opgepakt. Met theatervoorstellingen, muziek- en filmavonden en try-outs voor groepen uit de Werkplaats, voor kleine aantallen toeschouwers.

Ook bliezen een aantal verenigingen volgens de geldende RIVM regels hun gebruikelijke activiteiten weer wat leven in. En met gepaste afstand én schone handen begon iedereen elkaar weer te ontmoeten. Met de hoop dat deze broze start een tijdje vastgehouden zou kunnen worden en heel misschien langzaam aan weer uitgebreid zou kunnen worden.

De regels die in de laatste persconferentie zijn aangekondigd, hebben helaas veel consequenties voor het bezoeken en gebruiken van Herberg de Pol.
Wat houdt dit in voor de Pol, in ieder geval voor de komende 4 weken:

  • de Pol blijft open voor de Bibliotheek en voor het VVV Informatiepunt Diepenheim: maandag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur en in het weekend van 12 tot 16 uur.
  • de vaste gebruikers kunnen nog steeds terecht in de Pol voor hun activiteiten, zolang men zich aan alle RIVM regels blijft houden. De groep mag niet groter zijn dan 30 personen. Aan het begin van de activiteit kan er een kan koffie en thee geregeld worden.
  • het café is gesloten.
  • alle regels zoals niet komen als je klachten hebt, 1,5 meter afstand houden van elkaar, handen desinfecteren bij binnenkomst, enz. zijn nog steeds heel erg belangrijk.
  • dringend verzoek aan iedereen die in de Pol komt om een mondmasker te dragen. Dat doe je voor elkaar!
  • de meeste geplande evenementen/activiteiten zijn voor de komende weken geannuleerd.

Wanneer er nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op via www.herbergdepol.nl

Het Team van Herberg de Pol hoopt iedereen zo gauw als mogelijk in goede gezondheid weer te treffen in de Herberg.