Corona en CultuurCentrum Herberg de Pol

37

Na weer een paar weken gesloten te zijn geweest, zijn de deuren weer open. Voor het lenen van een boek bij de bibliotheek bent u weer welkom. Als u nog op zoek bent naar een decembercadeau, wat dacht u van een VVV-cadeaukaart of een mooi boek van Boekhandel Lovink. Vindt u net niet hét boek dat u zoekt dan kunt u het bij Herberg de Pol bestellen en is het vaak al de volgende dag in huis! Wilt u liever de bestelling niet komen ophalen dan kan deze ook thuis worden bezorgd… in Diepenheim helemaal gratis.

Helaas is het café nog dicht! De voorstellingen en evenementen (film, theater, Top2020) zijn voor dit jaar geannuleerd in verband met de vele besmettingen in Twente.

Enkele verenigingen hebben hun activiteiten wel weer voorzichtig opgepakt en aangepast aan alle geldende maatregelen.

Zaalverhuur is wel weer mogelijk tot maximaal 30 personen. Wilt u toch een keer fysiek vergaderen of bijeenkomen op gepaste afstand, neem contact met Herberg de Pol op. Bent u het thuiswerken zat en wilt u een rustige werkplek, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Kerstborrels, nieuwjaarsrecepties, Top2020 het zit er dit jaar niet in. Begrijpelijk maar wel ontzettend jammer. Het is zoals het is.

Herberg de Pol wenst iedereen een fijne decembermaand in huiselijke kring, blijf of word gezond! Samen krijgen we dat rot-virus er onder.

Graag tot ziens in 2021 in ons mooie Cultuurcentrum.

Voor contact met Herberg de Pol: Beheerder : Marian Zwiers, 06-18 85 37 46 of beheerder@herbergdepol.nl