Collecte van 5 juni t/m 11 juni

48

EpilepsieNL is er voor iedereen die met epilepsie te maken heeft. Al meer dan 125 jaar! We zetten ons in voor mensen met epilepsie en hun omgeving. Dat doen we samen met duizenden vrijwilligers door het hele land. 200.000 mensen in Nederland hebben epilepsie. Zij kunnen het niet alleen! Ook in Diepenheim zijn al een aantal vrijwilligers beschikbaar om te collecteren, maar we kunnen nog een aantal collectanten erbij gebruiken. Collecteren kan tegenwoordig op verschillende manieren.

Huis-aan-huis collecte – QR-code
Steeds vaker wordt de Ideal QR-code gebruikt als betaalmiddel, deze is inmiddels niet meer weg te denken uit ons leven. Daarom werken we ook dit jaar met een iDEAL QR-code op de collectebus. We willen je dan ook vragen de QR-code actief aan te bieden tijdens het collecteren.

Online collecteren
Dit jaar kun je ook online collecteren. Online collecteren is veilig, eenvoudig en snel. Het kan gewoon vanaf je eigen bank! Binnen een paar minuten heb je een online collectebus aangemaakt en kun je starten met collecteren. Deel je bus met familie, vrienden en collega’s. Alle beetjes helpen! Doe je ook mee? Maak nu alvast je eigen online-bus aan en start in de week van de collecte. Binnen twee minuten kun je van start! Delen kan eenvoudig via WhatsApp, socials en e-mail.

Wil je meehelpen om het Epilepsiefonds te ondersteunen op een van de manieren van collecteren, neem dan contact op met:

Henny Horstman, tel. 06 14812747, 0547-352401

email: horstmanhenny@gmail.com