Collecte KWF vierde 25 jarig jubileum in de Pol

64

Op dinsdag 20 augustus heeft het bestuur van de Kankerbestrijding afdeling Diepenheim al haar huidige collectanten en collectanten uit het verleden uitgenodigd om samen het 25-jarig jubileum collecte kankerbestrijding te vieren. Het was een leerzame avond.

In Cultuurcentrum Herberg de Pol was gastspreker de heer John Hermans van het Radboudziekenhuis Nijmegen aanwezig; hij is gespecialiseerd in alvleesklierkanker.
Hij vertelde over het onderzoek dat hij doet en dat dit mede dankzij het collectegeld voor het KWF uitgevoerd kan worden.

Daarna kwam de heer Woud Albers van KWF kankerbestrijding iets vertellen over de verdeling van de opbrengst collecte kankerbestrijding. 87% van de opbrengst wordt besteed aan onderzoek! Dus ook Uw gift waarvoor de collectanten weer langskomen in de eerste week van september wordt erg goed besteed!

Na afloop van de avond, kreeg elke collectant een kleine attentie mee naar huis als dank voor het jarenlang collecteren. Het Bestuur van de Collecte kankerbestrijding vindt het belangrijk dat hun vrijwilligers op deze manier in het zonnetje gezet worden.