Burn-out? Lees bijgaand bericht…

139

Ondanks alles wat je hebt toch ongelukkig? Alles gegeven en nog dat gevoel van leegte en opgebrand zijn? Van alles geprobeerd maar niets hielp? Geen energie meer en geen idee waar weer te beginnen?
Of word je geplaagd door angstgevoelens, depressieve gedachten. Vlot je relatie niet of voel je je niet op je plek in je werk. Verval je keer op keer in je oude patroon. Wat je zo graag wil veranderen.
Word weer de architect van je eigen leven. Door jezelf opnieuw uit te vinden en dat te gaan doen waar jij energie van krijgt en waar jij voldoening uithaalt. Door wat jou uniek maakt bewust in te gaan zetten. Weer leren vertrouwen op wat jij voelt. Zodat het leven speelser en lichter wordt.
Ik kan je helpen je eigen oplossingen te vinden voor dat akelige probleem dat je hebt. Aan de hand van lessen die ik zelf geleerd heb. Mijn passie is ontdekken hoe jij in elkaar zit, de bottleneck opsporen en verhelpen. Mijn bedrevenheid is binnen no time de vinger op de zere plek leggen en orde in jouw chaos scheppen. Wil jij je eigen, bijzondere bedrevenheid ontdekken? Jezelf vergelijken met anderen op social media gaat je niet verder helpen. Een spiegel die je inzicht geeft en een stappenplan dat handen en voeten geeft aan jouw oplossing wel. Helder. Kortdurend. Oplossingsgericht.
Ik ben Bea Brinkman en ik ben opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Na 16 jaar praktijk gevoerd te hebben in Zuid-Holland ben ik nu met mijn Praktijk voor Psychotherapie en Coaching gevestigd in Diepenheim. Wil je meer weten? www.praktijkbrinkman.nl WhatsApp 06 53705884.