Brandweervrijwilligers vieren jubileum op Korpsavond

289

Kazerne Diepenheim vierde op vrijdag 17 november een belangrijk moment: de jubilea van vijf toegewijde brandweervrijwilligers. Deze vrijwilligers staan jarenlang dag en nacht paraat om de inwoners van Diepenheim en omgeving te beschermen. Het was tijd om hun inzet te erkennen en te vieren.

Er valt wat te vieren! 
Al gedurende 25 jaar zetten Gerrit Boezewinkel en Ard Morsink zich met een grote dosis passie in voor kazerne Diepenheim. Dit prachtige jubileum is absoluut een viering waard.
Eveneens vierde Wilco Scharpert zijn 15-jarige jubileum en Robbert-Jan Veldhuis en Rob Alink hun 12,5-jarige brandweerjubileum. 

De korpsavond is altijd een bijzondere gelegenheid, waarop ook certificaten en diploma’s worden uitgereikt.
Tijdens deze avond was ook burgemeester Ellen Nauta–van Moorsel aanwezig. De toespraak van mevrouw Nauta ging over het zijn van vrijwilliger en de betrokkenheid bij de gemeenschap.

Tamo Vogel, teamleider, deelde zijn dankbaarheid voor de jarenlange inzet van deze vrijwilligers. Hartelijk dank voor jullie toewijding gedurende al die jaren als brandweervrijwilliger. Jullie inzet is een inspiratie voor ons allemaal. Gefeliciteerd met jullie jubileum!”