Biljarttitel voor Bart Schreurs

154

Bart Schreurs (reservespeler) is zaterdagavond 24 februari clubkampioen van biljartvereniging de Mölnhöfte geworden. Hij was de sterkste van de 30 deelnemers die deel namen aan dit jaarlijks gehouden Kasteleintoernooi van de Mölnhöfte.
In de voorrondes gingen 10 poulewinnaars door naar de zaterdag. Van die 10 poulewinnaars bleven er nog vier over voor de finaleronde.
In de finale moest Bart Schreurs het op nemen tegen Gerben Beltman (speler van team 3). Beiden spelers speelden een zéér sterk toernooi, maar het was Bart Schreurs die deze partij ruim wist te winnen van Gerben Beltman in 18 beurten. Bart Schreurs moest 29 caramboles maken.
Gerben Beltman kwam 12 caramboles te kort in de finale, terwijl hij er 30 moest maken. De strijd om de 3e en 4e plaats werd gespeeld door Marc Ter Doest (nieuw lid reserve speler) en Hennie Boswinkel (speler van team 4). Deze partij werd net gewonnen door Marc Ter Doest in 29 beurten.
Hij moest 15 caramboles maken en Hennie Boswinkel bleef steken op 22 caramboles, terwijl hij er 27 moest maken. De winnaars werden in het zonnetje gezet en het bleef nog lang gezellig in het biljartpaleis van Eetcafé Camping De Mölnhöfte.

De Uitslag:
1. Bart Schreurs (Clubkampioen)
2. Gerben Beltman
3. Marc Ter Doest
4. Hennie Boswinkel