Biljarttitel Mölnhöfte clubkampioenschappen voor Annette Nijmeijer

189

Annette Nijmeijer van team 7 is de eerste dame (!) die zaterdagavond 2 maart clubkampioen van Biljartvereniging de Mölnhöfte is geworden. Dit is in al die jaren nog nooit eerder gebeurd, zolang dit toernooi al gespeeld wordt. Zij was de sterkste van 23 deelnemers, die deel namen aan dit jaarlijks gehouden Kasteleintoernooi van de Mölnhöfte.
In de voorrondes van de afgelopen week gingen 8 poulewinnaars door naar de zaterdag. Van die 8 poulewinnaars bleven er nog vier over voor de finaleronde.
In de finale moest Annette Nijmeijer het opnemen tegen Remco Landeweerd van team 6. Beiden speelden een zéér sterk toernooi, maar het was Annette Nijmeijer die deze partij nipt wist te winnen in 15 beurten. Annette moest 14 caramboles maken. Remco kwam 1 carambole te kort, terwijl hij er 17 moest maken.
De strijd om de 3e en 4e plaats werd gespeeld door Herbert Nijmeijer en Hilco Prins . Deze partij werd in 24 beurten gewonnen door Herbert Nijmeijer. Hij moest 19 caramboles maken en Hilco Prins bleef steken op 14 caramboles, terwijl hij er ook 19 moest maken.

De Uitslag:
1. Annette Nijmeijer (Clubkampioen), 2. Remco Landeweerd, 3. Herbert Nijmeijer,
4. Hilco Prins.