Bijzondere Shakespeare wandeling als start voor Heimland- de zomer door

66

Waar Heimland van oorsprong een driedaags evenement in Diepenheim was, heeft de periode rondom de coronamaatregelen de editie van vorig jaar in een andere vorm gegoten. Heimland de Zomer door zal in 2021 het publiek weer vermaken op de verschillende momenten gedurende de zomermaanden.

Één groot podium in het kleinste stadje van Overijssel: het theaterfestival Heimland. Elke voorstelling is volledig of op z’n minst gedeeltelijk in Diepenheim gemaakt en/of voorbereid. Met recht een huisgemaakt festival.

Heimland trapt deze editie af met Shakespeare Take Away (12+). En wel op zaterdag en zondag 5 en 6 juni. Beide dagen om 14.30 en 16.30 uur.

Iedereen kent de verhalen van William Shakespeare… toch? Maar wie kan ze echt navertellen? Twee acteurs nemen de toeschouwers vol passie mee en spelen met hun hulp één van zijn bekende tragedies: Richard 3. Deze wandeling geeft je op een heel ongedwongen en uiterst komische wijze een onmisbaar stukje theatrale kennis mee. De elementen uit de omgeving dragen sterk bij aan de beveling. Moord, liefde, eerzucht en jaloezie. Dat kan alleen maar goed gaan als je er met volle teugen van geniet. Om ongelukken en wraakgevoelens echt helemaal uit te sluiten wordt er gewerkt met zwaarden en kronen van karton.

Advies: trek goede wandelschoenen aan!

Reserveren en tickets:
€ 7,50 p.p. viwww.diepenheim.nl of bij Herberg de Pol aan de balie. Let op: Vol = Vol!

Voor meer informatie (en op een wat later moment het hele programma) zie: www.heimland.nl

De komende tijd zal er in de agenda op www.heimland.nl diverse activiteiten, festiviteiten en theatrale voorstellingen worden toegevoegd en zal Heimland 2021 tot medio oktober te zien zijn op diverse locaties binnen Diepenheim.
Directeur Ruth Semmekrot is tevreden: “We hebben een heel mooi en divers programma kunnen neerzetten voor de zomer 2021 en hebben ruim 20 voorstellingen geprogrammeerd. We zijn trots dat we te midden van de coronaperiode de bezoekers kunnen laten genieten van (locatie)theater, circus, muziek en dans.”