Bijeenkomsten nieuwe website Hofactief

49

Nieuwsgierig wat er allemaal te doen is in Hof van Twente? Via de plaatselijke websites is er al veel te vinden, maar niet alles op het gebied van sport, cultuur en welzijn. De lancering van de nieuwe website Hofactief gaat een positieve verandering brengen in het promoten en het vinden van een activiteit of organisatie. Dit wordt makkelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle organisaties in Hof van Twente, zodat zij ervoor kunnen gaan zorgen dat het makkelijker wordt om te vinden wat er te doen is in binnen onze gemeente.

In het nieuwe jaar wordt de website Hofactief groots gelanceerd. Via deze website kan iedereen gemakkelijk en overzichtelijk vinden wat zij nodig hebben in Hof van Twente. Bent u op zoek naar een BSO voor uw kind, een sportvereniging, een fysiotherapeut, een kaartgroep voor uw opa of op zoek naar een culturele activiteit? Alle informatie over wat er te doen is en wat er speelt in Hof van Twente is te vinden op de website Hofactief.

Op de website is er plaats voor alle organisaties op het gebied van sport, cultuur en welzijn. Deze organisaties kunnen op haar beurt de website actueel houden met informatie, activiteiten en aankomende evenementen. Dat geldt ook voor jullie! Door regelmatig evenementen en activiteiten te posten wordt er gezorgd voor de promotie van de organisatie. Daarnaast kunnen eventuele veranderingen binnen de organisatie ook gemakkelijk gedeeld worden via de website Hofactief.

Daarom willen wij organisaties uitnodigen voor een bijeenkomst over deze nieuwe website. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat gemeente Hof van Twente weer actief wordt met Hofactief!

Iedere bijeenkomst start om 19.00 uur t/m +- 20.30 uur.
– Maandag 3 december Markelo Zwembad de vijf Heuvels
– Dinsdag 4 december Goor Gemeentehuis
– Vrijdag 7 december Delden Parochiehuis Delden
– Maandag 10 december Diepenheim Sportpark de Koppel
– Woensdag 12 december Bentelo Sportpark de Pol

Hopelijk zien we je op één van de bijeenkomsten! Voor vragen kan je contact opnemen met Maikel Rijnenberg via 06-28631379 of per mail via m.rijnenberg@hofvantwente.nl

Meld je even aan via hiervoor genoemd mailadres en bij welke locatie we je kunnen begroeten.

Team Hofactief
Esther Saijet – Cultuurmakelaar
Chantal Smit – Salut
Maikel Rijnenberg – Buurtsportcoach