“Bijeenkomsten EX-mantelzorgers weer van start”

20

Voor iedereen die (langdurig) voor iemand heeft gezorgd

Hof van Twente – Na een soms lange of intensieve periode van zorgen voor een ander, ontstaat er een situatie waarin er meer tijd beschikbaar is voor ander dingen. Voor veel mantelzorgers is dat een periode waarin gezocht wordt naar steun, herkenning en soms ook een zoektocht naar contacten en/of activiteiten. Salut gaat in op deze behoefte en biedt een luisterend oor voor verhalen en ervaringen van deze specifieke groep ex mantelzorgers.

Bijeenkomsten
Op dinsdagmiddag 29 november 2022 start in Hof van Twente een gezamenlijk traject van zes bijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten worden ervaringen van en met ex-mantelzorgers gedeeld en wordt er gekeken naar een zinvolle en positieve manier van leven en welbevinden. Onderwerpen zoals gezondheid, rouw, eenzaamheid en hoe bouw je weer je eigen netwerk op, komen onder andere aan bod.

Informatie
De bijeenkomsten worden geleid door Jolanda Blokhuis, Sociaal werker Salut. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De bijeenkomsten vinden plaats in Stadscentrum het Parochiehuis in Delden en zijn op dinsdag 29 november, 6 en 13 december, 10,17 en 24 januari 2023 steeds van 15.00u tot 17.00u.

Interesse of heb je vragen? Bel met Salut 0547-260053, app 06-2089 4999 of mail naar info@salut-welzijn.nl zie ook www.salut-welzijn.nl/mantelzorg