Bibliotheek Twente is boetevrij!

73

Bibliotheek Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal werken al enige tijd samen, maar geven elkaar nu ook op papier het jawoord. Vanaf 1 januari zijn wij daarom Bibliotheek Twente. Daarbij hoort een prachtige nieuwe website en een cadeautje; we zijn boetevrij!

Vertrouwde gezichten
We worden dan wel wat groter, maar in de lokale vestigingen merk je er weinig van en blijven we gewoon met beide benen op de grond. Je ziet er nog steeds dezelfde vertrouwde gezichten en je bent nog altijd net zo welkom in jouw eigen Bibliotheek.

Boetevrij!
Maar één ding wordt wel een beetje anders: je hoef vanaf nu geen telaatgelden meer te betalen. De uitleentermijn van 4 weken blijft wel bestaan, maar als het even niet lukt om een boek in te leveren krijg je daar geen boete over. Ook door de openstaande telaatgelden gaat een streep. Heb je dus nog ergens een biebboek liggen? Kom het boetevrij inleveren!

Website
Bibliotheek Twente gaat één website gebruiken voor alle vestigingen. Hierop kun je reserveren en verlengen zoals je gewend bent en blijf je op de hoogte van activiteiten, spreekuren en het laatste nieuws. Neem eens een kijkje op www.bibliotheektwente.nl

Meer dan lezen
De Bibliotheek is meer dan alleen boeken en tijdschriften. Je kunt er ook terecht voor hulp bij moeilijke brieven, omgaan met de computer of telefoon, genieten van mooie lezingen, juridische hulp, toffe jeugdactiviteiten, een lekker bakkie en in allerlei vormen samen zijn.

Lidmaatschap tot 18 jaar gratis
Als je geen lid bent kun je natuurlijk een lidmaatschap afsluiten, onder de 18 jaar is dat helemaal gratis. Dus kom langs en duik boetevrij in de wereld van boeken, tijdschriften, activiteiten, informatie, gratis hulp en luisterboeken