bericht van de wijkagent

215

Schrijven hoort bij mij als persoon. Het helpt me om te verwoorden wie ik ben en wat ik wil. Het zorgt ervoor dat mensen weten wat ze aan me hebben. Maar niet alleen op papier. Het fysieke contact maakt alles een stuk makkelijker. Je ziet iemand en ervaart dan meer hoe belangrijk dit is.

Het einde van een bijzonder tijdperk is in zicht. De tijd van het samenkomen is weer mogelijk. Heel belangrijk in het contact, als mens kan je niet zonder. Uitkijken naar gebeurtenissen die de band versterken. Dit contact verbeteren. Doen waar het om draait in het leven, verbinding.

De band die de mensen met de politie hebben kan verschillend zijn. Soms goed, maar soms ook niet. In mijn ogen iets waar ik als agent door mijn persoonlijkheid verandering in wil en kan brengen. Op een goede manier. Dat maakt het werk ook zo’n uitdaging. En heel erg leuk!

Communiceren is dus het toverwoord. Gebruik maken van letters en papier. Van woorden en daden. Het iets voor een ander betekenen. In goede en slechte tijden. De waarde die het heeft en de band die daardoor versterkt. Die zorgt voor hetzelfde doel. Contact.

 

Good goan!

 

Jordy Scheggetman

Wijkagent Diepenheim