Ben je nou helemaal van God los

78

Op zoek naar waarden bij hulpvragen

Juist nú ziet Pieter Grimbergen, (mental) coach en auteur, de noodzaak om omgaan met hulpvragen niet los te zien van levensbeschouwing. Niemand ontkomt aan een wond in het leven, ook de ontvanger van een hulpvraag niet. Hoe je deze in dienst stelt van de omgang met hulpvragen, wordt besproken in Ben je nou helemaal van God los. Pieter Grimbergen neemt je mee naar zijn lessen uit het leven en uit gesprekken die hij als coach voert met cliënten. Hij ontdekte hoe belangrijk het is om, juist nu, levensbeschouwing een substantieel deel uit te laten maken van de omgang met hulpvragen. Dit hulpboek wordt sinds vrijdag 24 februari uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Iedereen krijgt met hulpvragen te maken. Vragen die, zeker door corona, in veelvoud zijn toegenomen en complexer zijn geworden. Pieter Grimbergen neemt je mee naar zijn lessen uit het leven en uit gesprekken hij als coach voert met cliënten. Hij ontdekte hoe belangrijk het is om, juist nu, levensbeschouwing een substantieel deel uit te laten maken van de omgang met hulpvragen. Het is zijn missie om ervaringen, vragen en zoektochten te delen en met steeds weer nieuwe inzichten te voeden. Het werk van Henri Nouwen, Jan van Kilsdonk en Brené Brown is voor Pieter een onmisbare steun. Voel je uitgenodigd om zelf op zoek te gaan naar jouw waarden bij hulpvragen. Waarop de auteur uitkwam, was voor hem zelf een totale verrassing.

Over de auteur

Pieter Grimbergen maakte in 2012 een carrièreswitch van concertpianist naar coach. Hij volgde opleidingen aan het Center For Courage & Renewal (Parker Palmer) en bij Brené Brown Education & Research. Pieter Grimbergen is Acceptance & Commitment Therapeut. Aanvullend studeerde hij Ethiek aan de Open Universiteit. Pieter Grimbergen geeft coachings, workshops en lezingen in Nederland, Engeland en de VS. Hij publiceerde o.a. in PsychsociaalDigitaal en in het Nederlands Dagblad. Net als zijn vorige boeken zal dit boek in de Henri Nouwen Library in Toronto (Canada) worden opgenomen.

Alle royalty’s worden geschonken aan de Stoma Vereniging Nederland. 

 

Boekgegevens

Titel: Ben je nou helemaal van God los – Op zoek naar waarden bij hulpvragen
Auteur: Pieter Grimbergen
Verschijningsdatum: 24-02-2023 Aantal pagina’s: 256
ISBN: 9789464684629 Geïllustreerd: ja
Verkoopprijs: € 22,99 Uitvoering: Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België