Ben ik mantelzorger?

131

Woon je in Diepenheim en zorg jij langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte en hulpbehoevende persoon uit je omgeving? Dan ben jij een van de 4 miljoen mantelzorgers in Nederland. Salut is er voor mantelzorgers om ze te informeren en zo nodig te ondersteunen zodat ze de zorg goed vol kunnen houden en niet overbelast raken.

Om alle mantelzorgers in Hof van Twente zo goed mogelijk te (kunnen) informeren over ondersteuningsmogelijkheden, activiteiten en voorlichtingen kun jij je als mantelzorger bij Salut laten registreren.

Mantelzorg is alle hulp aan een hulpbehoevende door iemand uit diens directe sociale omgeving In Nederland. Mantelzorgers zijn dus mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis.

Ben jij mantelzorger? Laat je registreren bij Salut zodat je altijd direct op de hoogte bent van het laatste nieuws en activiteiten die worden georganiseerd. Of wil je meer informatie?
Bel met Salut, telefoonnummer 0547-260053, mail naar info@salut-welzijn.nl of loop op dinsdag- woensdag of donderdagochtend binnen in het gezondheidscentrum in Delden of Markelo.
Binnenlopen aan de Rozenstraat 2a in Goor kan van maandag t/m vrijdag van 9:00-12:30 uur en op donderdag van 9:00-20:00 uur.