Belastingaangifte binnenkort weer mogelijk: ontvang hulp in Hof van Twente

29

Het is bijna zover: de tijd om de belastingaangifte te doen nadert snel. Voor inwoners van Hof van Twente die digitale belastingaangifte een uitdaging vinden, bieden de Bibliotheek en Salut weer ondersteuning aan via het belastingspreekuur. Dit initiatief, met hulp van deskundige vrijwilligers, is erop gericht te assisteren bij de belastingaangifte en het aanvragen van toeslagen.

Deskundige hulp door vrijwilligers

Deskundige vrijwilligers staan tijdens het belastingspreekuur klaar om je te helpen met alle vragen rondom belastingaangifte en het aanvragen van toeslagen. Er wordt gewerkt via een machtiging.

Afspraak maken is vereist

Voor deze service is het maken van een afspraak noodzakelijk. Contacteer ons via telefoonnummer 0547-260053 of stuur een e-mail naar info@salut-welzijn.nl. Vermeld je voorkeurslocatie in Delden of Goor bij het boeken. Je ontvangt een bevestiging met details over de benodigde documentatie.

Kosten

De bijdrage voor deelname aan het belastingspreekuur bedraagt €15,00 (gepast), te voldoen in contanten.

Waar en wanneer?

Het belastingspreekuur wordt gehouden in maart en april 2024, startend op 6 maart, op de volgende locaties en tijden:

  • In Goor: Salut, Grotestraat 86, op woensdagmiddag en vrijdag.
  • In Delden: Wonen Delden, Langestraat 61B, op woensdagmiddag.

Beschikbare tijden zijn ’s ochtends van 10.00 tot 12.00 uur en ’s middags van 13.00 tot 15.00 uur. Maak een afspraak om met deskundige ondersteuning jouw belastingaangifte en toeslagen in orde te maken.