Beauty by Suus is verhuisd

258

Sinds maart  van dit jaar is Suzanne Olde Reuver of Briel gestart met haar schoonheidssalon “Beauty by Suus” bij Claudia’s Hairdesign aan de Grotestraat in Diepenheim. Ze heeft inmiddels een aardig klantenbestand weten op te bouwen en gaat nu zelfstandig verder op Grotestraat 80.  Ze heeft hier, in het gezondheidscentrum waar o.m. de huisartsenpraktijk en Buurtzorg zijn gevestigd, haar salon opnieuw ingericht. Het is erg mooi geworden! Beauty by Suus richt zich zowel op diverse gezichtsbehandelingen voor huidverzorging en verbetering, als op ontspanning met diverse ontspanningsmassages.

Ervaring

Suzanne Olde Reuver of Briel is schoonheidsspecialiste sinds 2013. De laatste jaren heeft ze gewerkt bij Thermen Bussloo, waar ze veel ervaring heeft opgedaan met de verschillende behandelingen en diverse trainingen heeft gevolgd. Suzanne werkt met BABOR, professionele huidverzorgingsproducten, met fijne, natuurlijke werkzame stoffen, dierproefvrij en vrij van micro-plastische deeltjes.

Ontspanning

Suzanne: we leven tegenwoordig in een maatschappij waarin we altijd maar druk zijn. We rennen, haasten, vliegen en gunnen onszelf nauwelijks de tijd en de rust voor ons zelf, om even lekker te relaxen. Ook in mijn nieuwe salon wil ik graag dat “moment voor jezelf” bieden. Daarom kunnen mensen bij mij terecht voor een breed aanbod aan behandelingen: van verschillende ontspannende gezichtsbehandelingen tot diverse massages, zoals bijvoorbeeld anti-stress massage, ayurvedische massage en mindfullness massage. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd voor zwangerschapsmassage: een rustgevende lichaamsmassage, die veel voorkomende klachten als spier- en bekkenpijn doet verminderen.

Openingstijden

Informatie over alle behandelingen vind je op de website: salonbeautybysuus.nl.

Bijkomend voordeel van de nieuwe salon is dat je er nu op alle werkdagen terecht kunt.

Afspraken kunnen worden gemaakt door te bellen met 0547-567900 of te appen met 06-53847244, of een mailtje te sturen naar salon.beautybysuus@gmail.com