B&B Gastenboerderij De Ziel bekroond in verkiezing Beste Bed & Breakfast van Nederland

97

B&B Gastenboerderij De Ziel uit Diepenheim is woensdag uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast in de 3-tulpenklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dat heeft Stichting Bed & Breakfast Nederland bekendgemaakt. De B&B liet twee accommodaties uit Veenendaal en Markelo achter zich in de verkiezing Beste Bed & Breakfast van Nederland.
B&B Gastenboerderij De Ziel dankt de winst ten eerste aan een hoge score in het B&B-classificatiesysteem, waarbinnen B&B’s worden beoordeeld en ingedeeld op basis van een objectieve normenlijst. Ten tweede zijn gasten bijzonder positief in de reviews die zij over de accommodatie schrijven op Bedandbreakfast.nl; dé B&B Specialist van Nederland. Gasten geven ‘Gastenboerderij De Ziel’ gemiddeld een 9.4 in hun reviews op Bedandbreakfast.nl. Een authentiek pand, nette gastenkamers met privébadkamers en een fantastisch ontbijt… Gastenboerderij De Ziel heeft met volle overtuiging de koppositie behaalt in de 3-tulpencategorie.
B&B Gastenboerderij De Ziel was samen met Shalom Bed and Breakfast uit Veenendaal (Utrecht) en B&B Landgoedgoed Driebelterveld uit Markelo (Overijssel) genomineerd in de kwaliteitsklasse van 3 tulpen. Dit is de middenklasse binnen het B&B-classificatiesysteem.
Overige bekroonde B&B’s
Ook in andere kwaliteitsklassen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie zijn woensdag de Beste B&B’s van Nederland bekendgemaakt. Dit is het complete eindklassement:
5 Tulpen
1. Buitengoed Op De Knolle in Fochteloo (Friesland)
2. Veerkant en Vruistuk in Tiendeveen (Drenthe)
3. De Tinnen Kamer in Vught (Noord-Brabant)
4 Tulpen
1. Bed in Broek in Broek in Waterland (Noord-Holland)
2. De Pieper Horizon in Genemuiden (Overijssel)
3. In ons Straatje in Rosmalen (Noord-Brabant)

SONY DSC

3 Tulpen
1. Gastenboerderij De Ziel in Diepenheim (Overijssel)
2. Shalom Bed and Breakfast in Veenendaal (Utrecht)
3. Landgoed Driebelterveld in Markelo (Overijssel)
2 Tulpen
1. Hotel California in Wichmond (Gelderland)
2. Flora’s op Boerskotten in De Lutte (Overijssel)
3. In de Lavinde in Millingen aan de Rijn (Gelderland)
1 Tulp
1. B&B Passage in Driebergen-Rijsenburg (Utrecht)
2. Het Huis van Rood in Rekken (Gelderland)
3. Motorschip Elisabeth in Leeuwarden (Friesland)
Over Stichting Bed & Breakfast Nederland
Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en beheerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Bij dit classificatiesysteem zijn zo’n 500 B&B’s in Nederland geclassificeerd. Deelnemende accommodaties worden bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse. De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met 1 tot en met 5 Tulpen, oplopend van eenvoudig tot zeer luxe. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op Bedandbreakfastclassificatie.nl.