Basgitarist Nederlandse Pink Floyd tributeband uit Diepenheim

105

December 2021 zijn wij ( Cor, Vera en Merel ) verhuisd vanuit het westen naar het mooie Diepenheim. Begin dit jaar kon ik, Cor Romers, stoppen met werken en gaan genieten van mijn pensioen. Na 50 jaar arbeid in de grond- weg en waterbouw, waarvan de laatste 30 jaar als uitvoerder, was het genoeg. Mijn gezin en ik vinden het fijn om in een veilige en vriendelijke omgeving te wonen/leven, het dorpse gevoel dus. Nu waren we niet echt vreemd in Diepenheim, de afgelopen 20 jaar waren we regelmatig te gast bij vrienden om te genieten van de vele culturele evenementen die altijd weer plaats vonden in en rond Diepenheim. Mijn voorkeur ging en gaat nog steeds uit naar muziek, bands, artiesten, gardensongs, en vooral de muzikale avonden in de Pol.

Mijn grote hobby en passie is het spelen van basgitaar, afgelopen decennia allerlei bandjes en muziekstijlen gespeeld, zelfs nog 5 jaar als stagemanager ( vrijwilliger ) gewerkt bij een tributeband om medeverantwoordelijk te zijn voor het licht en geluid.

Ongeveer 1,5 jaar geleden deed zich de kans voor om als bassist te beginnen bij een nieuwe Nederlandse Pink Floyd tributeband “Endless Echoes”. Nu zijn we zover om het harde werken te laten zien en horen aan Pink Floyd liefhebbers.

Herberg de Pol was geen vreemde locatie voor mij dus de contacten werden snel gelegd om een datum los te peuteren voor onze eerste officiële try-out.

Hopelijk zie ik u 15 april in de Pol, tot ziens!!