Barbier Bakri Mustafa bij Claudia’s Hairdesign

816

Vanaf 6 september zal Bakri Mustafa (38) bij Claudia’s Hairdesign beginnen als barbier. Bakri is 3 jaar geleden vanuit Syrië naar Nederland gekomen. Inmiddels woont hij alweer enige tijd in Goor met zijn gezin en beheerst hij de Nederlandse taal goed. Bakri komt uit een echte barbiersfamilie en het vak is hem dan ook met de paplepel ingegoten. Zijn vader en opa waren ook barbier en hij voert zijn vak met veel passie uit. Hij maakt gebruik van de traditionele barbierstechnieken zoals o.a. het epileren met draad. Een barbier in Diepenheim is een welkome toevoeging aan Claudia’s Hairdesign en past goed in de nieuwe locatie met speciale barbierstoel.

Vanaf nu is het voor heren mogelijk zich door een echte barbier te laten scheren en uiteraard zal hij ook heren knippen. Dit is mogelijk zonder afspraak.
Bakri is aanwezig op donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 8.30 -14.00 uur.

Ter introductie organiseert Claudia’s Hairdesign een eerste kennismaking op vrijdagavond 31 augustus vanaf 19.00 uur, waar je onder het genot van een hapje en drankje gratis geschoren kunt worden.