Ballenwedstrijd Het Simmetje

54

Op Zondag 27 februari werd de Ballenwedstrijd voor leden van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan het Twentekanaal bij de Moggezompsbrug te Lochem. De opkomst (6 vissers en er was er 1 die kwam kijken) viel wat tegen. Het weer was uitstekend met een heerlijk zonnetje. Met een graad of 5 a 6 boven nul met later in de ochtend een beetje wind erbij, was het goed vertoeven aan de waterkant. Er werden door 2 vissers toch 1 of meerdere vissen gevangen.
Het mocht de pret niet drukken, want deze gezellige vismorgen werd rond 11.15 uur onderbroken door de eigen catering, die de vissers trakteerden op een heerlijke warme bal gehakt en een lekker borreltje om te toosten op een mooi en visrijk 2022.

Graag uw aandacht voor het volgende:

Donderdag 17 maart 2022 wordt de jaarlijkse Ledenvergadering van Hengelaarsvereniging Het Simmetje gehouden om 20.00 uur bij Camping eetcafé de Mölnhöfte aan de Nijhofweg 5 te Diepenheim.

De 1e viswedstrijd van de Zomercompetitie voor de senioren begint op zondag 3 april 2022 aan het Twentekanaal bij Intratuin te Lochem, zoals vermeld staat op de wedstrijdagenda.
Aanvang en loting: 6.45 uur aan het water. Er wordt gevist van 7.30 uur t/m 11.30 uur.