Clinic Avital Selinger bij Time Out groot succes

132

Het was zaterdag 1 september om half tien al een drukte van belang in Sportzaal Stedeke. De Technische Commissie had samen met de Activiteiten Commissie alle voorbereidingen getroffen en waren klaar voor de ontvangst van Avital Selinger.
Komend seizoen gaat hij met zijn team spelen in de Franse competitie.
De clinic met Avital Selinger begon met de B- en C jeugd. Het werd een interessante training met leerzame oefeningen. De jeugd deed goed mee en vond het erg leuk.
Tijdens de afsluiting gaf Avital nog enkele adviezen mee aan de jeugd, o.a. een goede volgorde in de tijdsbesteding van jongeren: 1: School, 2:Familie, 3:Volleybal en dan pas Iphone e.d.
Ook de aanwezige verenigingstrainers en coaches vonden het leerzaam.

Na afloop van de jeugdclinic werd er gezamenlijk geluncht. Ook de deelnemers aan de tweede clinic, de verenigingstrainers met speelsters uit D1 en spelers uit H4/H1, mochten aanschuiven bij de lunch.

Om 13.00 uur was de start van de training voor trainers. Het werd wederom een leerzame training met daarin veel aandacht voor de basis technieken. Avital deed zelf de training en gaf daarbij uitgebreid uitleg m.b.t. de uitvoering van de oefeningen aan de Time Out trainers en aan het publiek. “Veel van opgestoken”, was een veel gehoorde opmerking.

Om 15.00 uur, na afloop van deze tweede training, was er voor de deelnemers en publiek gelegenheid tot het stellen van vragen aan Avital. De aanwezige trainers van omliggende verenigingen konden hieraan ook meedoen. Het leverde een interessante discussie op.

Na een korte ‘evaluatie’ in de kantine, was de clinc tegen half vijf afgelopen. De organisatie bedankt alle vrijwilligers en sponsors die deze clinic mogelijk maakten en kijkt terug op een zeer geslaagd evenement.