Autobedrijf Neplenbroek sluit zich aan bij Autovakmeester

103

Per 1 augustus heeft Autobedrijf Neplenbroek in Diepenheim een nieuwe naam: Autovakmeester Neplenbroek. Daarmee zijn zij onderdeel van de garageformule van Alliance Automotive Group Benelux. Hiermee blijft men eigen baas in het autobedrijf, bieden ze dezelfde uitstekende service aan hun klanten, maar dan wel met extra ondersteuning en voordelen voor de klanten.

Sarino Neplenbroek, de eigenaar van Autobedrijf Neplenbroek is het bedrijf gestart in 2008. In 2012 opende hij zijn showroom in Markelo en in 2016 begon hij met de werkplaats in Diepenheim. In 2017 werden de showroom en werkplaats samengevoegd op de locatie in Diepenheim, de Goorseweg 33. Ook het naastgelegen tankstation behoort per 1 augustus tot het autobedrijf. Op zaterdag 29 augustus is er een open dag waar iedereen van harte welkom is om nader kennis te maken met dit mooie autobedrijf.

Sarino vertelt enthousiast waarom ze voor de landelijke garageformule gekozen hebben:  “Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester, zijn wij klaar voor de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparant en met persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. De ontwikkelingen op het gebied van techniek staan zeker niet stil. Via Autovakmeester kunnen wij gebruik maken van uitgebreide technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes, marketingondersteuning en inkoopvoordeel en zo kunnen wij blijven doen wat wij nu ook al doen: kwaliteit bieden voor een concurrerend tarief! Daarom zien wij de toegevoegde waarde van deze garageformule, Autovakmeester wordt niet voor niets met een 8,4 beoordeeld door hun leden bij het onderzoek van BOVAG. Daarnaast biedt het extra klantenvoordeel, namelijk 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties en het aanbieden van 24/7 Europese pechhulp voor alle merken! Het belangrijkste voor ons is dat onze klanten gaan profiteren van de genoemde voordelen. Kom gerust kennis maken tijdens onze open dag op zaterdag 29 augustus”

Formule Manager van Autovakmeester, Ton Sieljes, is erg te spreken over de nieuwe toetreder: “Echte vakmannen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Deze professionele ‘local hero’ is een echte toevoeging aan ons landelijk netwerk. Hun klanten weten dat goede service centraal staat.” De klanten van deze allround garage kunnen met alle automerken terecht in de moderne werkplaats met voldoende meetapparatuur voor onderhoudsbeurten, APK keuringen, diagnose en autoschade. Ze zijn ook heel actief op het gebied van in- en verkoop van gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens en doen zelf financiering.

Zij kunnen rekenen op:

  • 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties
  • Onderhoud en reparatie van alle merken
  • Uitsluitend gebruik van A-merkonderdelen
  • Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • Een ruim aanbod van occasions

________________________________________

Over Autovakmeester

Autovakmeester is een universele garageformule van onderdelenleverancier Alliance Automotive Group en verbindt autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu. Autovakmeester richt zich op universele autobedrijven en erkend reparateurs. De formule omvat onder meer garantie van 24 maanden op onderdelen en reparaties, 24/7 Europese pechhulp, volledig assortiment in A-merkonderdelen, opleiding en technische helpdesk via TECH360, Kentekenloket en optimale online vindbaarheid plus reviews.

________________________________________________________________________

Alliance Automotive Group Benelux

Alliance Automotive Group Benelux is actief in de distributie en verkoop van aftermarket onderdelen, accessoires, gereedschappen, banden en marketing concepten. Het bedrijf kent diverse dochters en formules: het netwerk PartsPoint (voormalig Brezan, Dabeko en Staadegaard-TC). Via het netwerk worden duizenden garagisten in Nederland en België dagelijks van onderdelen en ondersteuning voorzien. Alliance Automotive Group Benelux bedient tevens ruim 60 onafhankelijke grossiers in Nederland via Alliance Automotive Trading. Alliance Automotive Group Benelux biedt werk aan ongeveer 1.700 medewerkers. Alliance Automotive Group Benelux is een onderdeel van Alliance Automotive Group (Europa). Voor nadere informatie: www.allianceautomotivegroupbenelux.nl.

_______________________________________________________________________

Over Alliance Automotive Group

Alliance Automotive Group is een leidende distributeur van personenauto- en bestelwagenonderdelen aan de onafhankelijke aftermarket in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Polen. AAG bedient ongeveer 40.000 garages met ruim 100.000 verschillende onderdelen voor onderhoud en reparatie via een netwerk van meer dan 300 vestigingen in eigendom en via circa 1.800 vestigingen van verbonden partners. Voor nadere informatie: www.allianceautomotivegroup.eu. AAG is volledig in handen van Genuine Parts Company, de grootste wereldwijde automotive onderdelen distributeur met activiteiten in Noord Amerika, Europa, Australië en Azië.