Auto Doors Wide Open haalt vluchtelingen op bij Poolse- Oekraïense grens

79

Afgelopen dinsdag vertrok de verlengde mercedes en een personenbusje richting Polen. Beide voertuigen werden vol gepakt met goederen die nodig waren daar bij de vluchtelingen opvang. Dekbedden, persoonlijke verzorgingsproducten medicijnen, etenswaren etc werd er nog gevraagd daar.
De stichting One My Way UA waar de vrijwilligers bij aangesloten waren regelden alles m.b.t. de vluchtelingen die vervoer nodig hadden naar Nederland, Doors Wide Open leverde samen met diverse donateurs goederen en de auto om het vervoer mogelijk te maken.

Het was een hele reis naar de Poolse – Oekraïense grens, de vrijwilligers vertrokken dinsdagavond en keerder van vrijdag op zaterdag terug in Goor met Moeders en Kinderen uit het oorlogsgebied.
Dicht bij het depot werden nog goederen bij een groothandel extra ingekocht zoals levensmiddelen en deze werden ook afgeleverd bij de vluchtelingen opvang.
Wij als Doors Wide Open zijn blij met de inzet van deze vrijwilligers en daarom is de volgende reis gepland over twee weken.

Doors Wide Open helpt verder de gezinnen die in de Hof vluchtelingen opvangen met het voorzien van spullen zoals huisraad en fietsen maar ook kleding en eten en drinken, naast de sterke stijging van de hulpvraag van ook de eigen inwoners door de hoge inflatie is de stichting met spoed op zoek naar Houdbare levensmiddelen.

Deze kunnen ingeleverd worden bij het Proathuus aan de Grotestraat 103 in Goor.