ANWB AutoMaatje Hof van Twente: voor iedereen een prettige rit

135

Sinds juni 2021 is ANWB AutoMaatje Hof van Twente ook actief in Diepenheim. Maar liefst 57 vrijwillige chauffeurs uit de Hof van Twente zijn actief voor AutoMaatje, waarvan 6 uit Diepenheim.
Chauffeur Johan Klein Legtenberg: “Ik rijd nu ruim een jaar voor AutoMaatje, ik mag graag autorijden en vind het leuk om met mensen met praten. De deelnemers zijn altijd dankbaar dat ze persoonlijk gehaald en thuisgebracht worden”.
Deelnemer Jan Regterschot is erg te spreken over vervoersdienst AutoMaatje: “Ik heb er nu een paar keer gebruik van gemaakt. Je wordt thuis opgehaald, de chauffeur loopt mee het ziekenhuis in, wacht tot je klaar bent en brengt je weer thuis. Het is direct heel vertrouwd, omdat de chauffeur ook uit Diepenheim komt”.
De vrijwilligers van ANWB AutoMaatje rijden plaatsgenoten die minder mobiel zijn en brengen deelnemers naar de gewenste bestemming, ook buiten Twente. Het tarief is €0,35 per kilometer en wordt contant betaald aan de chauffeur.
Een rit aanvragen of meer informatie: bel op werkdagen tussen 09.00-12.00 naar ANWB AutoMaatje Hof van Twente op 06-291 879 07 of kijk op www.salut-welzijn.nl en zoek op AutoMaatje.