André Altena is 1 van de winnaars Fotowedstrijd

149

Winnaars fotowedstrijd 20 jaar Hof van Twente bekend
De fotowedstrijd die ter ere van het 20-jarig jubileum werd opgezet, ontving daarmee talloze inzendingen. De inzendingen werden zorgvuldig door een jury bekeken waarna de winnaars werden gekozen.
De hoofdwinnaar werd door burgemeester Ellen Nauta gekozen. Zij vond de foto van Jos Kolman de mooiste inzending uit de wedstrijd: ‘De hoofdwinnaar laat met zijn foto zien dat zelfs industriële panden niet misstaan in een landschapsfoto’’, aldus Ellen Nauta.
Voor de hoofdwinnaar was een speciale prijs beschikbaar. Hij won naast een cadeaubon voor KameraExpress ook een prominente plek bij de ingang van het gemeentehuis. De prijzen werden dinsdagavond in bijzijn van burgemeester Ellen Nauta in ontvangst genomen. Jos Kolman: ‘Fotografie is meer een hobby voor me, maar deze cadeaubon komt altijd goed van pas om die hobby verder mee uit te bouwen.’

Naast een hoofdwinnaar werden er ook categoriewinnaars gekozen. In de categorie: ‘Leven in Hof van Twente’ won de foto van Noa Wes. In de categorie ‘Actief in Hof van Twente’ kreeg de foto van Gerben Hillebrand de eerste prijs en in de categorie: ‘Werken in Hof van Twente’ won de foto van André Altena. Alle winnaars hebben inmiddels hun prijs opgehaald.

Voor de fotowedstrijd konden inwoners foto’s aanleveren voor drie categorieën: Leven in Hof van Twente, Actief in Hof van Twente en werken in Hof van Twente. Voor de fotowedstrijd die ter gelegenheid van het 20 jarig jubileum van de gemeente werd opgezet, kwamen 150 inzendingen binnen.