Alzheimer café “Ondersteuning thuis bij dementie”

32

Vanwege de corona maatregelen is besloten het Alzheimer café van 30 november te verplaatsen naar 25 januari 2022. Tijdens deze bijeenkomst worden drie vormen van ondersteuning toegelicht; Thuisbegeleiding, Dagbesteding en de Zorgboerderij.

We gaan in gesprek met Monique Immink van “Thuisbegeleiding Hof van Twente van Carintreggeland”. Zij helpen om gedachten te ordenen. Ze kijken samen naar de mogelijkheden, terwijl degene zelf zoveel mogelijk de regie behoud.
Marjolein Vennebekken vertelt over dagbesteding “De oude Klare”. Je hoeft niet op leeftijd te zijn als dementie je treft, maar je kunt wel oud worden met een lach.
Tot slot vertelt Lydeke Vaalt van Zorgboerderij “Klein Exterkate”. Zij brengen kleur in het leven van deze mensen, zodat ze aan het eind van de dag misschien moe maar voldaan thuiskomen.

Bent u betrokken bij de mens met dementie en/of wilt u meer weten van dit onderwerp? U bent van harte welkom op dinsdag 25 januari 2022 om 19.15 u bij de Reggehof in Goor. De zaal is open vanaf 18.45u.

Uiteraard kunnen er vragen gesteld worden. Kan uw vraag niet wachten? Neem dan contact op met Salut bel 0547-260053, app 06-20894999 of mail info@salut-welzijn.nl.