Gids Wandelen in Twente is uit

24

Op maandag 25 januari verscheen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig de gids ‘Wandelen in Twente’. Wandelkoningin Truus Wijnen laat je de mooiste hoekjes van Twente zien in 20 wandelingen van 8 tot 12 kilometer.

In ‘Wandelen in Twente’ laat Truus Wijnen u in twintig rondwandelingen al het moois van Twente zien. Fraaie en verrassende routes waar heidevelden, glooiende akkers, bossen, beekjes en eeuwenoude essen net zo makkelijk worden afgewisseld met lommerrijke landgoederen als met historisch erfgoed. Het kan allemaal in Twente. En al dat moois wordt nog eens extra benadrukt door de prachtige foto’s die ze tijdens haar verkenningen heeft gemaakt.

We maken u even attent op het feit dat 1 route uitgezet is in en rond het mooie Diepenheim! En het is in deze lockdown tijd een prima bezigheid om veel te gaan wandelen!

Als kers op de taart mogen de uitspanningen langs de route genoemd worden. Stuk voor stuk zeer fijne plekken voor een wandelpauze of nazit. Kortom, ‘Wandelen in Twente’ staat garant voor een dagje volop genieten in de buitenlucht van Tukkerland.

De wandelgids is voor € 16,95 te koop bij de betere boekhandel en op de website van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig www.gegarandeerdonregelmatig.nl

Maaike en Gerrit: ‘Allemachtig mooie route moar aj de oog’n in’n tuk hebt seej nich völ.’
Anita en Guido: ‘Een échte Truus-Wijnen-Wandeling brengt altijd iets verrassends.’
Rolf en Annet: ‘Denken een gebied te kennen en dan toch weer nieuwe, verrassend mooie, plekken ontdekken.’

Wandelen in Twente
Truus Wijnen
128 pagina’s, 21,0 x 12,6 cm (staand)
Verkoopprijs: € 16,95
ISBN: 978-90-78641-85-8