Slagerij Kastelein wederom in de Prijzen

77

Slagerij Kastelein is in de prijzen gevallen tijdens de 44e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2018. De ingezonden producten van slagerij Kastelein zijn tijdens de 44e vakwedstrijd Arnhem Rookworst bekroond met goud met ster.

Arnhem Rookworststad vakwedstrijd is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd, van innovatieve rookworstproducten in Nederland.

Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd.
Het behalen van een onderscheiding is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialist.

Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.
Het feit dat de producten van slagerij Kastelein bekroond zijn betekent dat hij een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit maakt en verkoopt.