40 jaar Tennisvereniging Stedeke

240

1978

Oud-voorzitter (en toenmalig bestuurslid) Dick Tuitert vertelt:
“Ja, ik zie ons nog zo zitten in een zaaltje bij Roelofsen. We waren daar als aspirant leden naartoe geleid door Guus Koers (1e voorzitter) en Alice Strengers, want dat waren de initiatiefnemers om een tennis- annex badmintonclub op te richten. Er waren nog geen tennisbanen en de Sportzaal was pas in 1979 gereed.”

2018

Inmiddels zijn we 40 jaar verder, liggen er op ons gezellige en mooi gelegen parkje van TV Stedeke 3 prachtige allweather – banen en zijn het huidige bestuur en enkele enthousiaste leden druk bezig om dit jubileumjaar extra sportief, gezellig en voor elk wat wils feestelijk aan te kleden.

De jubileumcommissie heeft mij gevraagd een korte terugblik-aftrap voor dit jubileumjaar te verrichten en dat wil ik natuurlijk met plezier doen.

Nadat mijn kruisbanden waren gescheurd tijdens de voetbalderby Diepenheim–Markelo (toen nog bij hotel Roelofsen) werd al snel duidelijk dat een lange voetbalcarrière er voor mij niet meer inzat. Op mijn 20e werd ik daarom in 1980 lid van TV Stedeke en ik ben nooit meer vertrokken. De 38 gezellige, ontspannen en sportieve jaren zijn voorbij gevlogen: lang als actief tennisser in competitieverband (jarenlang gespeeld met Jan Roessink, Herman Haan, Annemarie van Hal, Willy Dijkerman en vele anderen) en tijdens toernooien in de buurt. Nu wat minder actief als competitie- en toernooispeler en wat meer als voorzitter van onze mooie vereniging.

Jubileum-lidmaatschapsaanbod

Het bestuur wil de lezer via Deeps Nieuws graag informeren over ons bijzonder aantrekkelijke Jubileum-lidmaatschapsaanbod: voor slechts € 40, — een jaar lang volwaardig lid. Je krijgt dan tevens een jaar lang begeleiding van onze nieuwe ledencommissie + een gratis tennis-groepsles van onze nieuwe tennisleraar. Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan een mailtje naar info@tvstedeke.nl. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

Graag tot ziens bij TV Stedeke!

namens het bestuur
Titus Helsen