25-jarig jubileum Toerclub Goor start met een reünie

36

De Toerclub Goor viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Om precies te zijn op 14 april 1999 werd de vereniging opgericht. In de jaren 1985, ’86 en ’87 kon er veel geschaatst worden. Deze jaren en die daarna ging een groep enthousiaste schaatsers ’s-winters schaatsen op de kunstijsbaan in Deventer of op natuurijs op plassen en sloten. Vanuit deze groep werd enige jaren later het initiatief genomen voor de oprichting van de Toerclub Goor. In de zomerperiode werd er voortaan gezamenlijk gefietst. Het aantal fietsliefhebbers groeide zo hard, dat de wens ontstond om ons beter te organiseren en een eigen wielerclub op te richten. Met een eigen club was er tijdens ritten meer sturing mogelijk en was het verzekeringstechnisch verantwoord om als groep de weg op te gaan. Dit is even een kort historisch verslag van het ontstaan van onze vereniging. In 2023 is er een jubileumcommissie ingesteld om aan het jubileum een feestelijk tintje te geven. De commissie is voortvarend van start gegaan en heeft in 2024 diverse activiteiten in de planning staan.

De eerste activiteit die op het programma staat is een Reünie voor leden, oud-leden en (oud) sponsoren. Deze wordt gehouden op dinsdagavond 26 maart a.s. van 20:00 uur tot 23:00 uur in de kantine van de IJsclub Goor. Om bij deze reünie aanwezig te zijn worden leden, oud-leden en (oud)-sponsoren verzocht zich aan te melden via email: toerclubgoor@hotmail.com.

Om een groot aantal deelnemers aan deze reünie te verwelkomen vragen we iedereen:
ZEGT HET VOORT.
Op dit moment heeft de jubileumcommissie, voor de leden, nog de volgende activiteiten in dit jubileumjaar op de agenda staan:
• Jubileum boek
• Week Mallorca
• Lezing en Clinic oud-profwielrenner Henk Lubberding
• Gezinsdag leden
• Maatschappelijk doel dag.
Geef u op voor de Reünie op dinsdagavond 26 maart a.s. vanaf 20:00 uur in de kantine van
de IJsclub Goor.