21 oktober 2022: Jubileumconcert MiXX’96 bij Gebrande Waateren

60

Wat gaat de tijd toch snel. Al sinds 1996 is het koor MiXX een begrip in Hengevelde en daar buiten. Tegenwoordig bestaat het enthousiaste koor bestaat uit maar liefst 50 leden, de dirigent en een begeleidingsband van 4 muzikanten. MiXX-leden komen niet alleen uit Hengevelde, maar ook uit Goor, Bentelo, Diepenheim, Geesteren, Beckum, Haaksbergen en Delden. Het is een vrolijke gezellige club, waar hard gewerkt wordt om het repertoire onder de knie te krijgen. Een repertoire dat in de loop der jaren steeds verbreed en verdiept is. Van klassiek tot pop. Van Adiemus tot arrangementen van Queen, ABBA en Toto. Kortom: echt geMiXXt.
Met het jubileumconcert op 21 oktober viert het koor graag waar het nu staat. Er is nog zoveel plezier en bovendien een feestje om naar te luisteren, aldus de reacties door de jaren heen. Het concert is anders dan eerdere concerten. Dit keer gaat MiXX ‘solo’. Het belooft een bijzondere avond te worden, anders dan anders.

Samen zingend hebben we onszelf en diegenen die naar ons kwamen luisteren veel plezier bezorgd.
Het concert zal gegeven worden bij Herberg de Gebrande Waateren in Hengevelde.
Aanvang 20.00 uur; inloop 19.30 uur. Kosten €7,50 per persoon. Koffie en 1 consumptie worden u gratis aangeboden. Na afloop is er nog een gezellige afterparty met de band Around’69. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Bazar van Jon in Hengevelde, de leden van MiXX’96 of per e-mail via aleidvoskamp51@gmail.com.