1500e rit voor ANWB AutoMaatje Hof van Twente in 2022

79

Onlangs werd het 1500e ritje voor ANWB AutoMaatje Hof van Twente in 2022 gereden. Nieuwe vrijwillig chauffeur Liesbeth vervoerde deelnemer Gerda naar de kapper. Bij AutoMaatje vervoeren vrijwillige chauffeurs -met hun eigen auto- plaatsgenoten die minder mobiel zijn naar de plek van bestemming. Liesbeth heeft nog maar enkele ritjes verzorgd en vindt het nu al enorm leuk vrijwilligerswerk: “Ik woon nog niet zo lang in Goor, als vrijwillig chauffeur leer ik zo de weg beter kennen, ik leer mensen kennen en ik doe iets voor een ander. Daarnaast kan ik zelf aangeven of ik het gevraagde ritje kan rijden of niet, dat is heel prettig. Ik hoop nog veel ritjes te mogen verzorgen voor AutoMaatje”. Deelnemer Gerda: “Ik ben zo dankbaar dat AutoMaatje bestaat! De chauffeurs zijn allemaal even aardig en aan de telefoon word ik ook altijd netjes geholpen. Zo kan ik toch nog komen waar ik wil.”

De laatste maanden wordt het steeds drukker merken ook devrijwillige planners aan de telefoon: inmiddels is het 1600eritje van 2022 al weer geboekt.

Meer weten over anwb AutoMaatje Hof van Twente? Bel op werkdagen tussen 09.00-12.00u naar 06-29 18 79 09 of mail naar automaatje@salut-welzijn.nl

ANWB AutoMaatje Hof van Twente is een dienst van welzijnsorganisatie Salut.