Vier tijdelijke winkels in Goor

82

Vier zaterdagen in november extra winkels in het Goorse centrum

De winkels zijn gepoetst en ingericht. De vijf ondernemers zijn er klaar voor om je gastvrij te ontvangen in hun eigen pop-up store! In de maand november kun je op vier zaterdagenshoppen in twee panden die leegstonden, maar waar je nu deze tijdelijke winkels vindt.

Zaterdagen in november
Op de volgende zaterdagen in november zijn de pop-up stores geopend:
Zaterdag 4 november
Zaterdag 11 november
Zaterdag 18 november
Zaterdag 25 november

Wie zijn die vijf enthousiaste ondernemers en waar vind je ze?

Grotestraat 153 | twee ondernemers | 10-17 uur

CU-RA-TED vintage design is van Elies Bergboer en bestaat uit een fantastische én met zorg uitgezochte collectie vintage en design meubels. In aanloop naar de feestdagen heeft Elies een mooie collectie samengesteld voor het winkelende publiek.

Patrick van den Burg en Caroline Ophuis zijn beide twee bekende namen in de kunstwereld. Caroline is eigenaresse van Studio Kunst & Co en Patrick heeft zijn eigen studio/galerie. Ze geven allebei workshops. In de pop-up store bundelen ze hun krachten en vind je er Popart, 3D art: het is er allemaal te zien en te koop.

Grotestraat 51 | drie ondernemers | 9-17 uur

Epoxy Creations van Monique Hemmelder (ook eigenaresse van Atelier Expressief). Monique maakt met epoxy de mooiste voorwerpen: klokken, sleutelhangers, bijzettafeltjes ennog veel meer. Ook voor de komende feestdagen heeft ze een mooie collectie in haar winkel.

Studio by nien van Nienke van Oosten. Nienke noemt haar handgemaakte collectie: mental health met een korreltje zout. Wenskaarten, sieraden, onderzetters, tassen, mokken en nog veel meer zijn te koop in haar pop-up store. Grappige teksten sieren haar creaties!

DAC de Roos van Aveleijn. De bewoners van Aveleijn staan bekend om hun mooie creaties. In de pop-up store laten ze een kleine impressie zien: kransen, sieraden, gestipt servies en meer.

Kortom in november heeft Goor er vijf fantastische ondernemers bij die op alle zaterdagen in november klaarstaan om het winkelende publiek met veel enthousiasme te ontvangen.

Alle andere winkels in het centrum van Goor zijn natuurlijk ook gewoon geopend zodat u altijd kan slagen in het centrum van Goor voor de aankomende feestmaand.

Unieke samenwerking
Deze unieke samenwerking tussen HofMarketing en Gemeente Hof van Twente stimuleert met deze actie het ondernemerschap in Hof van Twente en er wordt gestreefd naar zo min mogelijk leegstand. Tevens worden de inwoners van Hof van Twente graag bediend met een interessant winkelaanbod.