Paul Gelen (VrijmiGOAL) is Held van de Hof

47

Na een spannende strijd is Paul Gelen (VrijmiGOAL) bekroond met de titel HELD van de Hof. Zijn initiatief om eenzame mensen te verbinden met de “vrijdagmiddagborrel” van ondernemingen, heeft geleid tot méér dan de helft van de stemmen.

In de categorieën Wonen, Werken en Recreëren zijn respectievelijk Repair Café Goor en Delden, Brian Kuipers en Kinderdroomplek Het Kukelnest, de winnaars.

t Hoogspel in Delden was dit jaar het decor van de awardshow die jaarlijks plaatsvindt in één van de kernen in de Hof. Met een spectaculaire ontknoping van de HELD van de Hof, geeft HofMarketing dat dit jaar hun 5-jarig jubileum viert, de avond een extra feestelijk tintje. De bekendmaking van de HELD van de Hof werd, door middel van een licht en lasershow op de monumentale watertoren van Delden, bekendgemaakt.

Wonen, werken en recreëren
Naast de HELD zijn er nog drie winnaars.
In de categorie wonen is dit Repair Café Goor en Delden geworden. Deze organisatie met d
eskundige vrijwilligers, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen zetten zich in om (samen) te repareren.

In de categorie werken heeft Brian Kuipers gewonnen. Deze rasechte ondernemer uit Hengevelde onderneemt niet alleen voor zichzelf, maar staat altijd klaar om collega ondernemers bij te staan. Zo heeft hij meerdere bedrijven geholpen aan noodlocaties na flinke tegenslagen en staat altijd met raad en daad klaar voor het dorp waar hij woont.

In de categorie recreëren heeft Kinderdroomplek het Kukelnest na een aantal keer genomineerd te zijn, dit keer gewonnen. Het Kukelnest is een speeltuin en kinderboerderij in Goor, welke deels door vrijwilligers wordt gerund en tevens een plek is voor dagbesteding. Het Kukelnest blijft innoveren en zijn onlangs van start gegaan met het uitvoeren van hun masterplan.

Prijzen
Iedere winnaar gaat met een prachtige bokaal naar huis. Deze sierlijke bokaal is met de hand gemaakt door Marcel Kiezenbrink uit Hengevelde en is vervaardigd uit Twickelhout. Daarnaast gaat de HELD van de Hof er vandoor met een rijk gevuld prijzenpakket aangeboden door ondernemers uit de Hof, met o.a. een verblijf in een luxe chalet aangeboden door Landgoed Kattenbergse Hoeve en een wijnproeverij aangeboden door Van Ditmars Wijnkoperij.

De overige winnaars nemen ook een mooie prijs mee naar huis; een drone bedrijfsfoto aangeboden door Arts eMotion, een stadswandeling met koffie en taart aangeboden door HofMarketing i.s.m. Gidsenteam Delden en De Zwaan Delden en een golfclinic aangeboden door Aparthotel Delden.