Uitnodiging inloopbijeenkomst ontwikkeling huiselijk verpleeghuis in Diepenheim

459

Stichting De Warme Huizen werkt aan de voorbereiding van plannen voor het realiseren van een huiselijk kleinschalig verpleeghuis in Diepenheim. De voorbereidingen vinden samen met de gemeente Hof van Twente plaats omdat er in de gemeente een tekort is aan verpleeghuisplaatsen.

De bedoeling van de nieuwe verpleeghuislocatie is dat iedereen uit Diepenheim en omgeving die verpleeghuiszorg nodig heeft in zijn eigen omgeving kan blijven wonen.

De beoogde locatie van het nieuwe verpleeghuis ligt tussen de Boinksweide, Ruimersdijk en Raadhuisstraat. Het plan wordt onderdeel van de door de gemeente op deze plek voorgenomen woningbouw.

Wij nodigen de inwoners van Diepenheim van harte uit voor een eerste inloopbijeenkomst om kennis te nemen van onze voorbereidingen en om hierover in gesprek te gaan. Bij de bijeenkomst zal namens de gemeente wethouder Hannie Rohaan-Vlijm aanwezig zijn alsmede enkele ambtenaren vanuit Ruimtelijke ontwikkeling.

De inloopbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 17 januari van 20.30 – 21.30u in Cultuurcentrum Herberg de Pol in Diepenheim (Raadhuisstraat 8).

namens Angelique Lamme, directeur Stichting De Warme Huizen

www.dewarmehuizen.nl