Nieuws Hof van Twente

Topamateurfilmer Kraaijenvanger naar het Beaufort

Geschreven door Henk Hondelink. Posted in Hofweb

beaufortkraayenvanger

De in Neede woonachtige topamateurfilmer Ton Kraaijenvanger komt naar Het Beaufort. Op  zondag 20 maart a.s. zal de succesvolle filmer vertellen over zijn films en natuurlijk zullen een aantal films ook op het witte doek verschijnen. In "Colours by God" neemt Kraaijenvanger de bezoekers mee op een boeiende reis door het Boeddhistische India met zijn 33 miljoen goden, paleizen, forten en tempelcomplexen.

Bovendien krijgen de kijkers een indruk van de bevolking in het land. De tweede film die gedraaid zal worden is "Insha'Allah."In deze film krijgen de bezoekers een goed beeld van het land Jemen, waar de tijd af en toe lijkt te hebben stilgestaan. Deze film is extra actueel vanwege de huidige situatie in dit land. De film "Van Passie tot Podium" handelt over het ontstaan en de ontwikkeling van het bekende Afrikafestival in Hertme. Kraaijenvanger heeft met zijn films al heel wat prijzen in de wacht gesleept, met name bij de filmfestivals van de NOVA, de Nederlandse Organisatie voor Audiovisuele Amateurs.

In het Beaufort zal Ton Kraaijenvanger zelf zijn films inleiden. Ook zal het publiek gelegenheid hebben aan de cineast vragen te stellen.

Deze bijzondere filmmiddag begin om 15.00 uur.  De toegangsprijs bedraagt  € 5,00, inclusief koffie of thee.

 

 

Supporters van deepsnieuws