Nieuws Hof van Twente

Open Dag o.b.s. Markvelde

Geschreven door Ineke Smit. Posted in Markvelde

2017 poster PLUSZ open dag

Op woensdag 15 februari kunt u een kijkje nemen op onze unieke buurtschapschool. O.b.s.Markvelde is een kleine, gemoedelijke school met extra aandacht voor techniek, kunst en cultuur. Ook bieden we Engels aan van groep 1 t/m 8. Uniek zijn het natuurlijke Zevensprongplein, het uitnodigende speelveld en de educatieve tuin.

Extra Hulp op de Eerst Hulp in Stokkum

Geschreven door Stokkums Toneel. Posted in Markelo

IMG 3067

Het Stokkums Toneel is al weer druk aan oefenen voor hun jaarlijkse toneel opvoeringen. 7 avonden en 1 middag hopen ze jong en oud te vermaken met het stuk: "Extra hulp op de eerste hulp"

Toneelgroep Markvelde speelt het blijspel ‘Baakman & Baakman’

Geschreven door Stichting Markvelds Belang. Posted in Markvelde

toneel 2017

Van 3 tot 11 februari speelt Toneelgroep Markvelde vijf keer het blijspel ‘Baakman & Baakman’ van auteur Evelien Evers. De voorstellingen vinden plaats in buurthuis “Het Lammershoes”.

o.b.s. Markvelde haalt € 1010,40 op voor Jason Zwierink

Geschreven door Ineke Smit. Posted in Markvelde

16 Jason gd

Waar een kleine school GROOT in kan zijn! Leerlingen van de o.b.s. Markvelde halen het onwaarschijnlijk hoge bedrag van € 1010,40 op voor de zwaar gehandicapte Jason Zwierink met o.a. een lege -flessenactie.

Projectgroep Vrijetijdseconomie en gemeente Hof van Twente steunen nieuwe bestuur VVV

Geschreven door Gemeente Hof van Twente. Posted in Hofweb

De Algemene Leden Vergadering van de VVV heeft op 19 december een tijdelijk interimbestuur benoemd. De projectgroep Vrijetijdseconomie en gemeente Hof van Twente zullen dit bestuur steunen bij de doorstart, zodat de toeristische informatie op peil blijft, de informatiepunten in de kernen open blijven en het personeel en de vele vrijwilligers hun werk kunnen blijven doen.

Supporters van deepsnieuws